Locatie: Paleloni
Uitzicht: zee en bergen
Prijs: € 159,000
Kavelgrootte: 2,242 m²
Woonoppervlakte: 125 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zwembad: Ruimte voor

Te koop in Paleloni half afgebouwde 3 slaapkamer natuurstenen villa met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

Deze mooie onvoltooide stenen villa staat op een grote kavel aan de rand van Paleloni en geniet van het spectaculaire uitzicht op de zee en de Ida-bergen en Rethymnon naar het Oosten en de White Mountains in het westen.


Het huis is gebouwd met zorg en de hoogste kwaliteitsmaterialen zijn gebruikt.

Het bestaat uit een woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer op de begane grond, en 2 slaapkamers en een badkamer op de bovenste verdieping.

De binnenmuren moeten worden gepleisterd, maar de steen rond de openingen blijft herkenbaar. Twee prachtige bogen scheiden de kamers op de begane grond en de grote deuren leiden naar het ruime overdekte terras met een pergola.

Elke kamer op de bovenste verdieping heeft toegang tot een groot balkon met uitzicht dat zich uitstrekt tot de zee, de bergen en de omliggende olijfbomen. De slaapkamers hebben een hellende dak met balken plafonds.

Het zou ongeveer €75.000kosten om te voltooien en er is een vergunning voor een zwembad van 36m 2.

Dit stenen huis van hoge kwaliteit heeft enkele geweldige details, met inbegrip van hoge, stevige houten balken plafonds. Het perceel is vlak en ommuurd en gemakkelijk om aan te leggen;

Er is niet meer bouwmogelijkheid op dit perceel. Het gebied is uitgeroepen tot "natura" zodat er in de toekomst niet gebouwd mag worden.

Het dorp Paleloni heeft een nieuwe taverne in de buurt, is zeer rustig en heeft een nabijgelegen kloof en taverna aan Ombrogialos. De grotere dorpen Kefalas en Drapanos zijn op zeer korte afstand met winkels, cafés en erg populaire tavernes.

In minder dan 10 minuten kun je aan het strand in het levendige, kleine resort van Almyrida zijn dat beschikt over vele faciliteiten en een veilig zandstrand.

Een beetje verder is de kleine stad van Kalyves met alle voorzieningen en een lang gouden strand.

Een unieke kans om een hoge kwaliteit van de gebouwde villa te kopen en dit te voltooien volgens uw keuzes en smaak. Het uitzicht is uniek in het vreedzame gebied.

Ideaal voor permanente bewoning of vakantiehuis.

INCLUSIEF:


• Pijpen voor airconditioning,
• Pijpen voor warmte pomp,
• Ommuurde kavel,
• Vergunning voor 36m1 eigen zwembad,
• Houten balkenplafonds op de bovenverdieping.

 

De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Plattegronden
Video Tour van Paleloni Midas
Ligging van Paleloni Midas