Onze diensten | Huis Op Kreta

Aankoop van onroerend goed

Er zijn veel verschillende redenen om onroerend goed op Kreta te kopen. Sommigen onder u willen op Kreta hun nieuwe thuis maken, anderen zijn op zoek naar een vakantiewoning of kopen een woning om te verhuren. Daarnaast zijn er ook nog mensen die grond kopen als investering. Wat uw doel ook mag zijn, deze periode leent zich uitstekend voor de aanschaf van onroerend goed. Het eiland heeft een groot aanbod. Er is veel ruimte en strenge bepalingen verzekeren dat de omgeving zich niet ontwikkeld tot een tweede Costa del Sol.

Hoewel het proces van de aankoop van onroerend goed  afwijkt van andere Europese landen, mag u ervan verzekerd zijn dat met de juiste begeleiding de aanschaf net zo veilig is als in Nederland, Duitsland of Engeland.

Wij zullen u bij de aanschaf begeleiding en u daarbij introduceren bij een Engels sprekende locale advocaat.

 

Extra diensten

Mocht u aanvullend op uw aanschaf erf afscheidingen, hekwerken, terrassen, paden, uitbreidingen van balkons, vijvers, fonteinen, buitenverlichting, barbecues, vuurplaatsen of houten pergola’s willen realiseren, dan kunnen we u hierbij helpen. Ook alarmsystemen zijn desgewenst te leveren.

Zwembaden kunnen desgewenst naar eigen ontwerp gebouwd worden, hier is wel een vergunning voor nodig.

Tuinaanleg: als u niet permanent op Kreta woont, kunt u beter geen planten of grasvelden aanleggen waarbij regelmatig water essentieel is. In dat geval kunt u wel een prachtige rots- of kruidentuin maken.