Aankoop van onroerend goed

Er zijn veel verschillende redenen om onroerend goed op Kreta te kopen. Sommigen onder u willen op Kreta hun nieuwe thuis maken, anderen zijn op zoek naar een vakantiewoning of kopen een woning om te verhuren. Daarnaast zijn er ook nog mensen die grond kopen als investering. Wat uw doel ook mag zijn, deze periode leent zich uitstekend voor de aanschaf van onroerend goed. Het eiland heeft een groot aanbod. Er is veel ruimte en strenge bepalingen verzekeren dat de omgeving zich niet ontwikkeld tot een tweede Costa del Sol.

Hoewel het proces van de aankoop van onroerend goed  afwijkt van andere Europese landen, mag u ervan verzekerd zijn dat met de juiste begeleiding de aanschaf net zo veilig is als in Nederland, Duitsland of Engeland.

Wij zullen u bij de aanschaf begeleiding en u daarbij introduceren bij een Engels sprekende locale advocaat.

 

Extra diensten

Mocht u aanvullend op uw aanschaf erf afscheidingen, hekwerken, terrassen, paden, uitbreidingen van balkons, vijvers, fonteinen, buitenverlichting, barbecues, vuurplaatsen of houten pergola’s willen realiseren, dan kunnen we u hierbij helpen. Ook alarmsystemen zijn desgewenst te leveren.

Zwembaden kunnen desgewenst naar eigen ontwerp gebouwd worden, hier is wel een vergunning voor nodig.

Tuinaanleg: als u niet permanent op Kreta woont, kunt u beter geen planten of grasvelden aanleggen waarbij regelmatig water essentieel is. In dat geval kunt u wel een prachtige rots- of kruidentuin maken.

 

Uw Woning Verkopen Op Kreta?

Unieke promotie voor verkoop van bestaande woningen door Your Home On Crete. Wij zullen uw woning presenteren en promoten aan de buitenlandse kopersmarkt. Wij spreken Engels, Frans, Duits, Nederlands en Grieks. U  kunt erop vertrouwen dat wij uw woning goed kunnen promoten bij alle potentiële huizenkopers in Europa die op zoek zijn naar een investering op Kreta.

Wij houden onze website dagelijks up to date en zorgen ervoor dat alle zoekmachines ons kunnen vinden. Als U uw woning bij ons in de verkoop zet zullen we adverteren op meer dan 70 woningsites, startpagina's, social networking, blogs en gespecialiseerde zoekmachines over de hele wereld.


Wij zullen uw woning onmiddellijk aanmelden bij de websites waar wij mee samenwerken. Wereldwijd zal uw woning  te vinden zijn bij miljoenen potentiële huizenkopers. Dit in combinatie  met een groot netwerk van makelaars in Europa waar wij mee samenwerken en die hun klanten en investeerders naar ons zullen verwijzen. Wij hebben ook een eigen klantendatabase waarin we uw huis zullen koppelen aan de zoekwensen van kopers.


Ons succes danken wij aan de persoonlijke en professionele service aan al onze klanten.