Over ons | Huis Op Kreta | Nieuwe Woningen | Bestaande Woningen | Griekse Eilanden | Griekenland

Over ons


U droomt van een eigen woning op Kreta, maar hoe gaat u dat regelen?  Wat zijn de valkuilen? Bent u zich bewust van alle bureaucratische bergen waar u overheen moet om een huis te kopen? De Griekse bureaucratie kan helaas de mooie droom van Kreta verstoren. Het is daarom altijd verstandig professioneel advies in te winnen als u overweegt onroerend goed aan te kopen.

 Tijdens een vakantie in 2007 ben ik in contact gekomen met Miette Lauwers. Door onze vriendschap en mijn interesse in vastgoed (vanuit mijn kennis en ervaring in ruimtelijke ordening in Nederland) ben ik haar agent voor de Nederlandse en Belgische markt geworden. Miette woont al meer dan 30 jaar op Kreta, spreekt de taal vloeiend en heeft decennia ervaring in vastgoed en kan u behulpzaam zijn bij het oplossen van alle denkbare zaken die u bij de aanschaf van onroerend goed tegenkomt. Daarbij maken we gebruik van Engels sprekende advocaten (in Griekenland heb je een advocaat nodig bij onroerend goed transacties) en architecten. Wij staan u persoonlijk ten dienst en creëren een vertrouwelijke sfeer tussen koper en verkoper met als doel een soepel verlopend koopproces.
 
Graag wijzen wij u op de aanwezigheid van de luchthaven Chania International Airport, waarop chartervluchten vanaf april tot en met oktober worden uitgevoerd vanuit alle Europese landen. Zelfs tijdens de winter worden er vluchten uitgevoerd door nationale maatschappijen zoals Olympic Airways en Aegean Airlines.  

 Uiteraard willen wij u graag verder met u spreken over uw specifieke wensen en onze mogelijkheden u bij de invulling van uw wensen van dienst te zijn. U kunt daarvoor contact opnemen op mijn e-mailadres of mij bellen op onderstaand nummer. Mocht u besluiten om naar Kreta te komen dan zullen we u hartelijk welkom heten. We beschikken over een 6-persoons villa op 35 km van Chania, die wij tegen vergoeding beschikbaar stellen aan  u, als u door ons aangeboden woningen op Kreta wil bekijken. Mocht uw bezoek leiden tot de aankoop van onroerend goed, dan brengen wij geen vergoeding in rekening. Graag tot ziens in Nederland of op Kreta.


Willeke Gijsbrechts

T. 06 22455150

E. info@yourhomeoncrete.nl